BBPM logo

Architecture, Engineering and Project Management Services

Build Business & Project Management

City view

Stefan Oana

Managing Partner

Stefan Oana
Managing Partner

Despre Noi

Mobile:+(40) - 722.200.654

Phone: +(40) - 31 - 103.56.00
Fax:     +(40) - 31 - 103.56.00
E-mail: office@bbpm.ro

Viziunea noastra este sa devenim in urmatorii trei ani una dintre primele trei companii romanesti de Management al Proiectelor, din punct de vedere al valorii proiectelor dar si al profesionalismului si valorii echipei noastre.

Misiunea BBPM este de a oferi servicii profesionale de consultanta si management de proiect clientilor sai, creind valoare pentru acestia prin garantia ca, indiferent de proiect, vom actiona in interesul clientului, ducandu-l la bun sfarsit conform cerintelor, la timp si sub bugetul alocat.

Astfel, clientii nostrii ne vor recompensa cu incredere, consolidarea colaborarii si recomandari pozitive care vor genera cresteri ale cifrei de afaceri.

Valorile dupa care ne ghidam sunt:

Profesionalism; avem determinarea sa excelam in tot ceea ce facem si de aceea cautam intotdeauna solutii mai bune pentru a imbunatati modul de lucru si rezultatele muncii noastre;

Onestitate; puterea de a fi onesti cu noi insine, cu partenerii si clientii nostrii chiar si in cele mai dificile momente;

Responsabilitate; in toate actiunile si deciziile noastre suntem constienti de consecintele acestora si ne asumam intotdeauna responsabilitatea.

Echipa; credem in puterea echipei - sa lucram, sa impartim, sa decidem si sa avem success impreuna: companie, angajati, clienti si parteneri.

Contact information:

English version